dilluns, 3 de maig del 2010

Activitat 4

1. Agafa la taula de valors morals i llegeix l’actuació que correspon a cada valor.
Marca els valors amb els quals més t’identifiques i anota’ls aquí.

Solidaritat, amistat, humilitat, respecte i fortalesa.

2. Fes una redacció breu donant la teva opinió sobre el perfil d’interessos i aptituds
obtingut, relacionant-lo amb la teva forma d’actuar (valors). Aquesta informació l’has
de guardar al pendrive per incloure-la al bloc personal.


Els resultats del gràfic d¡interesoss, penso que són molt encertats ja que hem marca amb un percentatge elevat amb un 100% l'ensenyament i amb un 70% ciències humanes i socials. El que a mi personalment m'agradaria estudiar es ensenyament o bé estudiar filologia anglesa.
Per tant una direcció cap a lletres.

3. Reflexiona també sobre les teves qualificacions acadèmiques. Tens bones notes de les assignatures que més t’interessen? O bé de les que més bé se’t dónen? O de totes dues? Hi ha alguna matèria que t’agrada molt però et resulta difícil? Fes una redacció breu reflexionant sobre el teu rendiment escolar en relació als teus interessos, a les teves aptituds i els teus valors.

Les matèries que més bé se'm dónen són les de lletres com per exemple anglès, català, castellà i llatí. Són les que hem motiven més a l'hora d etreballar. Les assignatures de lletres són les que més m'interessen ja que vui fer batxillerat de lletres. I com molts professors del meu centre saben les materies que s'em donen malament són; les matemàtiques i totes aquelles on hi surten numeros.

Hi ha alguna matèria que t'agrada molt però et resulta difícil?
Si, llatí. Perquè hi han les declinacions, el vocabulari i no és gens fàcil, però amb l'actitut s'aconsegueix tot.

4. Posa en comú amb els teus pares els textos que has elaborat als apartats 1-3 i escriu a continuació l'opinió que t'han donat.

Els meus pares, saben com sóc i saben que s'em dona molt bé tot això dels idiomes, es a dir les lletres i ells també estàn d'acord amb el batxillerat que vui fer, que és l'Humanistic, on tot és lletres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada